Zoeken
Privacy Policy

EJK Webdesign respecteert de privacy van klanten en bezoekers van deze website. EJK Webdesign draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Website
Wanneer u ejkwebdesign.nl bezoekt verzameld onze web server automatisch beperkte informatie, met inbegrip van uw IP adres en informatie over de verbinding van uw computer met het Internet. Wij gebruiken deze informatie om deze website te leveren op uw verzoek, om onze website af te stemmen op de belangen van onze bezoekers en om verkeer binnen deze website te meten. Wij verzamelen geen persoonlijk identificeerbare informatie.

Bestellingen
Als u een bestelling plaatst, hebben we enkele gegevens nodig om uw bestelling te verwerken. Wij gebruiken deze gegevens om uw bestellingen zo snel en correct mogelijk te laten verlopen. Daarnaast gebruiken wij uw e-mailadres voor verdere correspondentie met betrekking tot de afgenomen diensten.

Correspondentie
Als u met ons contact opneemt kunnen wij deze informatie bewaren of vastleggen in een bestand dat specifiek voor u is. Wij verzamelen uitsluitend de gegevens die u aan ons verstrekt. Wij zullen de informatie die u met ons deelt niet verkopen, delen of verhuren aan anderen.
In deze groep